Stofzuiger评论

bij 万博app网页版actactester zijn我们altijd op zoek naar de beste stofzuiger op de markt。Van Een Steelstofzuiger voor dierenharen tot een zakloze stofzuiger voor houten vloeren。IK测试stofzuigers van a tot z en deel mijn ervaringen在uitgebreide stofzuiger评论中。

wat ontdek je op deze pagina?

最近的Stofzuiger评论

Bekijk Hieronder de Meest最近的Stofzuiger评论。

Onderzoeksmethodologie Stofzuiger评论

Voor Alle Stofzuiger评论Hanteren We Dezelfde Onderzoeksmethodogie。hierdoor kunnen我们stofzuigers vergelijken op多样性因子en erachter komen welke het beste scot。

Onderzoeksfactoren

Om Een Stofzuiger te Beoordelen Kijken We naar een aantal belangrijke fineren。在elke stofzuiger评论中Stofzuigers Vergelijken

在Elke Review beoordelen中,我们在volgende方面:

  • 访问:我们kijken welke Zuigborstels Je er Allemaal Bij Krijgt。dit geeft een goed beeld van de veelzijdigheid van een stofzuiger。
  • Zuigprestatie:我们测试了Elke stofzuiger op drie verschillende vloertypen met verchillend vuil。Daarbij doen We Zuigkracht测试(KPA)enderzoek naar de luchtsnelheid(m/s)。
  • Gebruiksvriendelijkheid:我们在Het Gewicht en geluidsniveau van de Stofzuiger中的verdiepen。ook kijken我们naar opbergmogelijkheden。
  • Onderhoud:Hoe Makkelijk是De Stofzuiger Te Legen吗?Kun je hetHEPA Filter SchoonmakenMoet Je deze Op den duur vervangen?

Elke Factor Weegt在Onze Methodogie中甚至Zwaar。OM TOT EN EN END CIJFER TE KOMEN GEBRUIK IK DUS de Volgende Formule:

(((25%) +得分Zuigprestatie(25%) +得分Gebruiksvriendelijkheid(25%) +得分Onderhoud(25%) / 4)= Cijfer

bekijk在Onderstaan​​d oferzicht de中得分为Van Mijn Stofzuigerreviews。

sledestofzuigers评论

Stofzuiger 访问(25%) Zuigprestatie(25%) Gebruik(25%) Onderhoud(25%) cijfer(100%)
AEG VX82-1-ÖKO 7/10 8.5/10
8/10-7,5/10-7/10*
10/10 6.5/10 8/10
飞利浦FC8784/09 9.5/10 8.5/10
8/10-7/10-10/10*
10/10 6.5/10 8.6/10
飞利浦FC9745/09 7.5/10 8.5/10
8/10-8/10-8/10*
9.5/10 9/10 8.6/10
Bosch BGL8SIL5 7.5/10 7/10
7,5/10-7/10-6/10*
8/10 8/10 7.6/10
Miele Boost CX1 Parquet 8/10 7/10
8,5/10-7/10-7/10*
10/10 8/10 8.3/10

* Zuigprestatie OP:Houten Vloeren - Tapijt - Dierenharen

Steelstofzuiger评论

Steelstofzuiger 访问
(25%)
Prestatie
(25%)
格布鲁克
(25%)
Onderhoud
(25%)
cijfer
(100%)
Dyson Micro 1.5kg 6.5/10 6.5/10
8/10-4.5/10-7/10*
8/10 9.5/10 7,6/10
Dyson Omni Glide 6.5/10 7/10
9/10-5/10-7.5/10*
9/10 8/10 7.6/10
Miele Triflex HX1 6.5/10 7.5/10
7.5/10-7/10-7/10*
9/10 6.5/10 7.4/10
AEG QX9-1 6/10 6.5/10
7/10-6.5/10-7/10*
8/10 7/10 6.9/10
Dyson V15检测 8/10 8/10
9/10-6.5/10-8/10*
9/10 8.5/10 8.4/10
戴森V8 7.5/10 6.5/10
7.5/10-6/10-7/10*
7/10 7/10 7/10

* Zuigprestatie OP:Houten Vloeren - Tapijt - Dierenharen

Kruimeldief评论

Kruimeldief 访问
(25%)
Prestatie
(25%)
格布鲁克
(25%)
Onderhoud
(25%)
cijfer
(100%)
飞利浦FC6149小型瓦奇 8/10 7/10
7.5/10-7/10-4/10*
9/10 8.5/10 8,1/10
黑色+Decker Dustbuster Flexi 8/10 7/10
6/10-7.5/10-7.5/10*
9/10 8/10 8/10
黑色+Decker BHHV520BFP 7/10 8/10
4/10-7/10-8/10*
8/10 7.5/10 7.6/10
Turbotronic Lux400 7/10 6/10
6/10-6/10-4/10*
7/10 6/10 6.5/10
黑色+Decker WDC115WA 6/10 6/10
6/10-6/10-4/10*
7/10 6/10 6.3/10

* Zuigprestatie OP:Houten Vloeren - Tapijt - Dierenharen

Metingen在Stofzuiger评论中

Los van de Vier Belangrijke Onderzoeksfactoren,Worden Ook de Standaard具体van Stofzuigers Gemeten。Hiervoor Worden Verschillende Meetinsprumenten gebruikt,waaronder een op maat gemaakte“ actacte” om de om deZuigkracht Van de Stofzuiger在(千)pascals te meten。

在de Stofzuiger评论中,我们的Standaard de Volgende具体:

  • Zuigkracht(KPA)
  • 气流(m/s)
  • Geluidsniveau(DB)
  • Actieradius:Accuduur(Minuten)的Snoerlengte(米)
  • Gewicht(千克)
飞利浦PowerPro专家FC9745-09评论

©V万博app网页版acuuumtester

在Zijn Werk Gaat中的Onderstaan​​de视频Laat Ik Zien Hoe Een评论中。

Waarom Kun Je Mijn评论Vertrowen?

Allereerst是Het Belangrijk Om Te Weten Dat Ik Elke Stofzuiger voor Mijn评论Zelf Heb Gekocht。IK接受者Geen Fratis Stofzuigers,Zodat IK在Mijn评论中op Geen Enkele ManierBeïnvloedKan Worden。

daarnaast是het goed om te melden dat ik ruim 10 jaar actief ben in de wereld van huishoudelijke设备。Om Mijn Kennis Op Het Gebied Van Stofzuigers Actueel te Houden Heb ik een Groot netwerk opgebouwd在deze Niche en volg ik ik het laatste nieuws nieuws op de voet中遇到了专业。

常见问题解答:Veelgestelde Vragen在Stofzuiger评论中

hoe wordt een geluidsmeting uitgevoerd?

我们METEN HET GELUIDSNIVEAU VAN EEN Stofzuiger遇到了Een Decibelemeter。我们onderzoeken het geluidsniveau op het het vermogen遇到了een leeg stofreservoir en op een hard vloertype。

hoe wordt een stofzuiger uiteindelijk beoordeeld?

de Eindscore van een stofzuiger Wordt bepaald op基础van vier verschillende因子:Accessoires,Zuigprestatie,gebruiksvriendelighighijkheid enderhoud。麋鹿元素Weegt甚至Zwaar voor het eindoordeel。

Hoe Verrichten Jullie de Metingen在评论中?

我们将Maken Gebruik Van Verschillende Meetinsrumenten。Voor de Zuigkracht Maken We Gebruik Van Een真空表。de气流meten我们遇到了een luchtsnelheidsmeter。voor het geluidsniveau maken我们gebruik van een decibelemeter。

Waarom Kun Je Onze评论Vertrowen?

Al Jarenlang Verdiep Ik我在De Wereld Van Stofzuigers中。ik volg het laatste nieuws op de voet en blijf graag op de hoogte van de laatste ontwikkeling。门dit te combineren遇到了het testen van stofzuigers ontstaat er een een waardevolle en betrouwbare combinatie:ik weet waar ik ik het of heb。daarbij het goed om te witen dat ik elke stofzuiger zelf heb gekocht。IK接受者Geen Fratis Stofzuigers Om Mijn Betrouwbaarheid te Waarborgen。

Waarom Doen Jullie Stofzuiger评论?

在线zijn er veel“ Beste Stofzuiger” Lijsten Te Vinden。Deze Zijn vaak nergens op gebaseerd。Het Een Goede Stofzuiger的Je Kunt Pas Zeggen是Als Je Hem Zelf Getest Heb。ik wil jou graag helpen bij het ontdekken van de beste keuze en zet de beste stofzuigers op een rij。

Wie Voert Deze Stofzuiger评论UIT?

De Reviews Die Gepubliceerd Worden op mijn网站HEB IK ZELF UITGEVOERD。Er Zijn Geen评论Aangeleverd:Elke Stofzuiger Heb Ik Daadwerkelijk在Handen Gehad中。在Veel Gevallen Ondersteun IK Mijn评论OOK MET VIDEO的WAAR JE MIJ KUNT ZIEN!

Hoe Worden Stofzuigers geseleceerd voor de评论?

Wanneer er nieuwe Stofzuigersgeïntroduceerdworden,kunnen我们vaak niet wachten om ze uitgebreid te tesen。naast nieuwe stofzuigers krijgen我们zo nu en dan ook评论-Aanvragen Binnen。
万博app网页版
标识
在设置中启用注册 - 一般
Baidu